Tuggummi på kontoret?

Vi på Chew Folk har just lanserat vårt nya abonnemang av plastfria tuggummin till kontor och vi är exalterade över att erbjuda en innovativ lösning som inte bara är bra för hälsan, utan även för miljön.


Från den enda tuggummifabriken i Sverige så är vi stolta över att ha tagit fram ett tuggummi som är fritt från plast och artificiella ingredienser, vilket innebär att de är både biologiskt nedbrytbara och hållbara. Vi vill erbjuda en produkt som inte bara ger dina anställda friskare andedräkt och bättre fokus, utan också bidrar till att minska mängden plastavfall i världen.


Genom att abonnera på våra tuggummin, kommer du att ha tillgång till våra populära smaker pepparmynta, citron/ingefära och jordgubb/fläder till ett förmånligt pris. Vi erbjuder våra tuggummiabonnemang både i lösvikt och förpackade. Tänk dig att ha våra tuggummin som alternativ till fikat, fruktskålen eller kaffet eller i lunchrummet som ett perfekt tillskott efter lunch. Det är det perfekta tillskottet för att hålla energinivån uppe under en lång arbetsdag samtidigt som de bidrar till en mer hållbar arbetsplats.


Låt oss på Chew Folk vara din partner i att ta steg mot en mer hälsosam och hållbar framtid. Kontakta oss på abtin@chewfolk.com för mer information om vårt abonnemang och hur vi kan samarbeta med ditt företag.